29 maart 2012

Een weinig spannende dag.

Ook vandaag was een relatief rustige dag. Tussen 8 en 9.30 u de standaard dingen en toen de auto in naar The Florida Mall. We wisten van te voren al dat we er niet tot 17 u zouden zijn want dat vonden we zonde van de tijd, we wilden immers ook nog aan het zwembad liggen.
Dus we hebben 2,5 uur rond gelopen en een aantal winkels van binnen bekeken en zelfs enkele pashokjes. Cheriette kon haar hart ophalen bij de Adidas winkel en "Fit 2 Run" waar ze alles verkopen voor loop-sporten. Tussendoor een koffie en weer verder. Afgezien van wat kleine dingen voor de mensen thuis en 'n shirt voor mezelf hield ik de portemonnee dicht. De Amerikaanse mode is nu eenmaal niet zo mijn ding maar 't blijft leuk om even in zo'n mega mall rond te lopen

Op weg terug naar ons appartement besloten we nog een keer bij DENNY's te eten en wederom naar tevredenheid. Rond 14.30 u lagen we bij het zwembad, de zon was helaas weg maar de temperatuur was prima. Aan het einde van de middag kwam de zon weer door en raakten we aan de praat met een Amerikaans echtpaar uit Minnesota die - hoe kan het ook anders - Nederlandse grootouders hadden en dus Van Der Stoep heetten. Ze vertelden dat er in hun 1100 inwoners tellende dorpje zo'n 1000 mensen woonden met Nederlandse voorouders. De man kende zelfs nog woordjes, geleerd van zijn moeder; snijboontjes, dikke benen en, uit de categorie "vies is ook best leuk", kippenstront en schijt.
Het waren erg aardige mensen met een interesse in Nederland en Europa in 't algemeen, zoals vaak hier. Rond 18 u namen we afscheid en gingen we ons klaar maken voor de tweede en wrschlk laatste keer eten bij The Cracker Barrel. Cheriette nam een salade met kalkoen en ik koos voor tartaar met mais, appelmoes en boontjes.

Tot slot nog even naar de Walmart voor wat vergeten souveniers en als je niet oplet ben je zo weer een uur aan het winkelen.
Nu lekker in het appartement en alles bij werken, een wasje draaien en dan is het tijd om de spullen te gaan pakken want morgen moeten we hier voor 10 u uitchecken. De rit naar Miami zal zo'n 4 u duren en we willen onderweg nog een keer lunchen dus het wordt een zit-dag.
Op het vliegveld leveren we onze Geer & Goor auto in ... snif ... ook al was ie dan wit, terwijl ik o zo graag een zwarte had gewild, hij heeft ons toch maar mooi overal heen gebracht en tot nu toe zonder pech of brokken. Fingers crossed voor 't laatste stuk morgen!

Vanaf het vliegveld gaan we met de 'Airport Flyer' bus naar South Beach waar we een appartement gehuurd hebben. Wederom spannend wat we gaan zien als we de sleutel omdraaien en de deur openen ...

















5 opmerkingen:

  1. He meiden zet 'm op de laatste dagen!
    Gr. CB.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk verslag weer met leuke foto's. Geniet lekker op jullie volgende bestemming.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk dat is nou een mooie dag relax dag met een Denn als lunch en CB als diner daar houden wij ook zo van (ps als je nog bij cracker barrel komt Warme Appeltjes zijn zo lekker daar)
    Nog veel plezier de laatste dagen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat gaat het toch snel, zo'n vakantie... Voor je het weet ben je alweer op de terugweg.
    Geniet van de laatste momenten, de laatste zonnestralen (hier is er weer kans op natte sneeuw inmiddels dus verheug je niet op zonnig voorjaarsweer), de laatste american Big M en de heerlijke Starbucks (voor Cheriette dan). Dan kicken wij vast langzaamaan af van de leuke reisverhalen van jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Op naar Miami, ik ben erg benieuwd naar jullie appartement, wij zoeken ook nog wat voor begin mei! geniet van Miami en eet een yoghurt all the way in het News cafe op de Ocean drive!
    enjoy!, groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen